Hemstädning Järfälla

Hemstädning Järfälla

Hemstädning i Järfälla ger ditt hem ett lyft

Vill du frigöra tid åt annat? Cleaninglady är din lokala hemstädning i Järfälla. Med kunnighet och gedigen erfarenhet av hemstädning erbjuder vi dig som bor i Järfälla fantastiska erbjudanden. Vår ambition är att ha branschens nöjdaste kunder och en förstklassig service. Vi står för trygghet, pålitlighet och kvalitet. Känn dig trygg med att ha en personlig städare som återkommande ser till att ditt hem är skinande rent.

Cleaninglady erbjuder dig 100 procent städgaranti. Detta betyder att vi skickar tillbaka din personliga städare om du inte känner dig helt nöjd. Vår ambition är att ge dig service i toppklass!

Vi förbättrar din livskvalitet med hemstädning

Noggrannhet är ett av våra ledord och vi ser till att ditt hem är skinande rent från topp till tå. Vi har mångårig erfarenhet av hemstädning och jobbar hårdare än alla andra för att ge dig som bor i Järfälla den bästa tänkbara service.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig en personlig kontaktperson där vi skräddarsyr din hemstädning efter dina önskemål genom vår abonnemangstjänst.

Hemstädning Järfälla
 

CleaningLady vill förbättra ditt hem i Järfälla och framför allt förbättra din livskvalitet. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga erbjudanden. Välkommen.