Privat städhjälp, Sundbyberg

Privat städhjälp, Sundbyberg

Vill du få tid till annat? Anlita oss som städhjälp

Söker du städhjälp i Sundbyberg? Cleaninglady är din städhjälp som nu har fantastiska erbjudanden för just dig som är bosatt i Sundbyberg. Vi har mångårig erfarenhet att göra hus och hem skinande rent. Med oss får du en personlig städare där vi tillsammans skräddarsyr din städhjälp med hjälp av vår abonnemangstjänst. Välj mellan att ha personlig städtjänst en gång varje eller varannan vecka.

Vi ger dig noggrannhet, trygghet och framförallt kvalitetsgaranti! Vi är en städtjänst med flexibilitet och det är du som bestämmer själv hur ofta du behöver städhjälp. Cleaninglady jobbar för dig och ditt hem. Vår flexibla abonnemangstjänst ger dig möjlighet att anpassa din städning efter dig.

Vi värdesätter våra kunder

Kundnöjdhet är det vi strävar efter och Cleaninglady erbjuder dig som bor i Sundbyberg städgaranti. I sin allra enkelhet så garanterar vi dig rent från topp till tå. Är du inte nöjd så kommer din personliga städare tillbaka och åtgärdar. För oss är det viktigt med noggrannhet och Cleaninglady är den städhjälp i Sundbyberg som jobbar hårdast av alla för att ge dig den bästa tänkbara service.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig städhjälp av yttersta klass!

Vi vill förbättra ditt hem i Sundbyberg

Ditt hem ska vara en fristad där du ska vara avslappnad och känna dig lugn. Låt Cleaninglady ta hand om ditt hem och ge dig själv tid till annat. Med vår städhjälp vill vi ge dig och ditt hem i Sundbyberg vad det förtjänar!

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga erbjudanden. Vi finns här för dig! Cleaninglady är din städhjälp i Sundbyberg!