Hemstädning Södermalm

Behöver hemstädning på Södermalm?

Vill du få tid över till annat? Cleaninglady är din lokala hemstädning på Södermalm. Med vår mångåriga erfarenhet av hemstädning och med hjälp av vår skräddarsydda abonnemangstjänst kan vi hjälpa dig till en lättare vardag. Vi strävar efter att  ha branschens nöjdaste kunder. Vi står för trygghet, pålitlighet och kvalitet. Känn dig trygg med att ha samma person återkommande till ditt hem. Vi är pålitliga och punktliga och ger dig som bor på Södermalm städgaranti och kvalitet i toppklass. Är du inte nöjd så kommer vi tillbaka och ser till att du är nöjd!

hemstädning södermalm

Hemstädning på Södermalm – Förbättra din livskvalitet

hemstädning södermalmNoggrannhet är ett av våra ledord och vi ser till att ditt hem är skinande rent från topp till tå. Cleaninglady strävar efter att jobba hårdare än alla andra för att ge dig som bor på Södermalm den bästa tänkbara service. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig en personlig kontaktperson där vi kan skräddarsy din hemstädning efter dina önskemål. Genom vår abonnemangstjänst anpassar vi oss efter dig!

Cleaninglady vill förbättra ditt hem och framför allt förbättra din livskvalitet. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga erbjudanden.