Privat städhjälp Järfälla  

Behöver du städhjälp i Järfälla?

Söker du pålitlig hemstädning i Järfälla? Cleaninglady är din städhjälp som nu har fantastiska erbjudanden för just dig som är bosatt i Järfälla. Vår mångåriga erfarenhet säkerställer att just ditt hem blir skinande rent. Med oss får du en personlig städare där vi tillsammans skräddarsyr din städhjälp med hjälp av vår  abonnemangstjänst. Välj mellan att ha personlig städtjänst en gång varje eller varannan vecka. Vi ger dig trygghet i samma städare och står även för kvalitetsgaranti! Vi är en städtjänst med flexibilitet och det är du som bestämmer själv hur ofta du behöver vår städhjälp. Vår flexibla abonnemangstjänst ger oss möjlighet att anpassa din städning efter dig.

privat städhjälp järfälla

Städhjälp i Järfälla med städgaranti

hemstädningKundnöjdhet är det vi strävar efter och Cleaninglady erbjuder dig som bor i Järfälla städgaranti. Vi garanterar dig Järfällas renaste hem! Är du inte nöjd så kommer din personliga städare tillbaka och åtgärdar det du vill förbättra. För oss är det viktigt med noggrannhet och Cleaninglady är den städhjälp i Järfälla som jobbar hårdast av alla för att ge dig den bästa tänkbara service. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig städhjälp av toppklass!

Ditt hem ska vara en fristad där du ska känna dig avslappnad och få lugn och ro. Låt oss ta hand om ditt hem och ge dig själv tid till annat. Med vår städhjälp vill vi ge dig och ditt hem i Järfälla vad det förtjänar!

Boka gärna en provstädning av ditt hem i Järfälla

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga erbjudanden. Vi finns här för dig, Cleaninglady är din städhjälp i Järfälla