Privat städhjälp Lidingö

Söker du städhjälp på Lidingö av högsta kvalitet?

Vill du ge dig själv tid till annat och låta pålitlig privat städhjälp sköta ditt hem? Cleaninglady är din städhjälp på Lidingö som ger dig kvalitet av högsta grad. Vi har mångårig erfarenhet av tjänster inom städhjälp och arbetar dagligen för säkerställa våra tre nyckelord, noggrannhet, trygghet och kvalitet. Vi strävar efter 100 procent noggrannhet och ger dig som kund kvalitetsgaranti. Är du inte nöjd med din städhjälp ser vi till att din personliga städare kommer tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Vi ser till att din städhjälp är samma person så att du känner dig trygg och kan ge tid till annat. Tillsammans med din personliga städhjälp skräddarsyr vi ett paket som passar dig genom våra flexibla abonnemangsalternativ.

privat städhjälp lidingö

Vi värdesätter våra kunder

Kundnöjdhet är det som driver oss och Cleaninglady erbjuder dig som bor på Lidingö städgaranti. Vi garanterar dig Lidingös renast hem! För oss är det viktigt med noggrannhet och Cleaninglady är den städhjälp på Lidingö som jobbar hårdast av alla för att ge dig den bästa tänkbara service. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig städhjälp av toppklass!

Privat städhjälp på Lidingö – Vi vill förbättra ditt hem

Ditt hem ska vara en fristad där du ska känna dig avslappnad och få lugn och ro! Låt oss ta hand om ditt hem och ge dig själv tid till annat. Med vår städhjälp vill vi ge dig och ditt hem på Lidingö vad det förtjänar! Ge dig själv tid till annat och låt oss sköta resten. Med vår kunnighet och service av högre klass, hjälper vi dig i vardagsstressen.

Boka gärna en provstädning på Lidingö

privat städhjälp lidingöFyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga  erbjudanden. Vi finns här för dig! Cleaninglady är din städhjälp på Lidingö!