Privat städhjälp Nacka

Vill du ha städhjälp i Nacka?

Har du funderat på städhjälp och är bosatt i Nacka? Cleaninglady är din städhjälp som nu har fantastiska erbjudanden för just dig som är bosatt i Nacka. Vi har mångårig erfarenhet och lokal närvaro, vi hjälper dig med städhjälp och andra hushållsnära tjänster. Vi är specialister på att skräddarsy städhjälp och ger dig en personlig städare anpassad efter dina enskilda behov. Vi ger dig service på toppnivå och våra ledord är trygghet och kvalitet! Är du bosatt i Nacka erbjuder vi flexibel städhjälp där du bestämmer själv hur hur ofta du vill ha städhjälp. Med hjälp av vår abonnemangstjänst kommer vi till dig varje eller varannan vecka.

privat städhjälp nacka

Hemstädning i Nacka med garanti

Kundnöjdhet och noggrannhet är viktiga ledord i vår verksamhet. Det är därför vi erbjuder dig som är bosatt i Nacka städhjälp med städgaranti. Med städgaranti arbetar vi efter att du som kund ska känna trygghet i vår tjänst. Känner du att du inte är nöjd så garanterar vi att din personliga städhjälp kommer tillbaka och åtgärdar det du inte var nöjd med.  I sin allra enkelhet så garanterar vi dig rent från topp till tå. Vi är den städhjälp i Nacka som jobbar hårdast av alla för att ge dig den bästa tänkbara service. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig städhjälp av yttersta klass!

Ditt hem ska vara en fristad där du ska vara avslappnad och känna lugn! Låt Cleaninglady ta hand om ditt hem och ge dig själv tid till annat. Med vår städhjälp vill vi ge dig och ditt hem i Nacka vad det förtjänar!

Boka gärna en provstädning

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga erbjudanden. Vi finns här för dig! Cleaninglady är din städhjälp i Nacka!