Privat städhjälp Södermalm

Söker du städhjälp på Södermalm av högsta kvalitet?

Vill du ge dig själv tid till annat och låta städhjälp sköta ditt hem? Cleaninglady är din städhjälp på Södermalm som ger dig kvalitet i toppklass. Vi har mångårig erfarenhet av tjänster inom städhjälp och arbetar dagligen för säkerställa våra tre nyckelord, noggrannhet, trygghet och kvalitet. Vi strävar efter 100% noggrannhet och ger dig som kund kvalitetsgaranti. Är du inte nöjd med din städhjälp ser vi till att din personliga städare kommer tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Vi ger dig städhjälp där städaren är samma person så att du känner dig trygg och kan lägga tid till annat. Tillsammans med din städhjälp skräddarsyr vi ett paket som passar dig genom våra flexibla abonnemangsalternativ, varje eller varannan vecka.

städhjälp södermalm

Städhjälp med städgaranti

Kundnöjdhet är det som driver oss och Cleaninglady erbjuder dig som bor på Södermalm städgaranti. Vi garanterar dig Södermalms renaste hem! För oss är det viktigt med hög servicegrad och Cleaninglady är den städhjälp på Södermalm som jobbar hårdast av alla för att ge dig den bästa tänkbara service. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig städhjälp av toppklass! Är du inte nöjd är vi inte nöjda! Vi garanterar dig ett skinande hem från topp till tå.

Vi vill förbättra ditt hem med städhjälp på Södermalm

privat städhjälp södermalmDitt hem ska vara en fristad där du ska känna dig avslappnad och få lugn och ro. Känn trygghet med oss  och låt vår städhjälp ge ditt hem på Södermalm vad det förtjänar! Ge dig själv tid till annat och låt oss sköta resten. Med vår kunnighet och service av högre klass, hjälper vi dig i vardagsstressen.

Boka gärna en provstädning

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga erbjudanden. Vi finns här för dig, Cleaninglady är din städhjälp på Södermalm!