Privat städhjälp Solna

Söker du städhjälp i Solna?

Vill du lägga tid på annat? Cleaningladys förmånliga erbjudande riktar sig till dig som bor i Solna och letar efter kvalitetsgaranterad städhjälp. Med Cleaninglady får du en personlig städare där vi tillsammans skräddarsyr din städhjälp med hjälp av vår abonnemangstjänst. Vi ger dig trygghet, kvalitet och framförallt garanti! Bestäm själv hur ofta du behöver städhjälp, från veckovis till varannan vecka. Vår flexibla abonnemangstjänst ger dig möjlighet att anpassa din städning efter dina behov.

privat städhjälp solna

Städhjälp i Solna med städgaranti

Kundnöjdhet är det vi strävar efter och Cleaninglady erbjuder dig som bor i Solna städgaranti. Detta innebär att om du inte är nöjd med din städhjälp så kommer din personliga städare tillbaka och ser till att du är 100 procent nöjd. Noggrannhet är ett av våra nyckelord  och vi ser till att ditt hem är skinande rent från topp till tå. Cleaninglady är din städhjälp i Solna och vi jobbar hårdare än alla andra för att ge dig den bästa tänkbara service. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och målet är att ge dig en service i toppklass!

Vi vill förbättra ditt hem med städhjälp

Städning solnaDitt hem ska vara en fristad där du kan finna lugn och ro! Låt Cleaninglady ta hand om ditt hem och ge dig själv tid till annat. Med vår städhjälp vill vi ge dig och ditt hem i Solna den noggrannhet och glans det förtjänar och framför allt vill vi se till att förbättra din livskvalitet och förenkla din vardag. Med vår abonnemangstjänst och kvalitetsgaranti får du kompetent och personlig städhjälp och förstklassig service där vi anpassar oss efter dig och dina specifika behov.

Boka gärna en provstädning

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig med våra förmånliga  erbjudanden. Vi finns här för dig! Cleaninglady är din privata städhjälp i Solna. Varmt välkommen